in

Eksklusif di MERCATO: Temui Kualiti Terbaik New Zealand dengan Kempen ‘Dibuat dengan Cermat’

Mercato dan Pesuruhjaya Perdagangan New Zealand memperkenalkan rangkaian produk terbaik dari New Zealand di Mercato.

Pelancaran yang menarik ini meraikan kepelbagaian dan kualiti tinggi jenama New Zealand seperti Zespri, Ceres Organics, Whittaker’s, Airborne, Tasti, dan banyak lagi;meliputi pelbagai produk hasil segar dan barangan runcit seperti epal segar & buah kiwi, bar snek sihat, biskut lazat, madu manuka premium, coklat yang lazat, daging kambing yang diberi makan rumput & wain yang eksklusif; menawarkan pelanggan kami rasa terbaik yang ditawarkan oleh negara tersebut.

Pelancaran ini telah dirasmikan oleh Encik Tiger Cheah Ketua Pegawai Eksekutif GCH Malaysia dan Cik Suzy Fewtrell; Pesuruhjaya Perdagangan New Zealand untuk Malaysia.

Pesta ‘Dibuat dengan Cermat’ New Zealand akan berlangsung dari 7 Jun hingga 30 Jun di semua 7 Mercato dan Cold Storage di seluruh negara. Setiap minggu Mercato akan memperkenalkan dan menampilkan jenama New Zealand yang baru di pasaran dengan promosi eksklusif untuk setiap kedai.

Terdapat juga peraduan “Suka, Ikut, Komen & Menang” yang menawarkan hadiah termasuk Hamper Produk New Zealand bernilai RM300 untuk 5 pemenang dan Baucar Mercato RM50 untuk 10 pemenang.

Temui kualiti dan rasa yang luar biasa dari New Zealand di setiap Mercato dan tingkatkan pengalaman membeli-belah runcit anda dengan produk bertaraf dunia ini.

Ditulis oleh Aina Azman

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Riena Diana Keith Foo

“Ya, saya jumpa kebahagiaan saya” – Keith Foo dan Riena Diana Sahkan Hubungan Istimewa.

Mustahil Nabi Bohong! Kalau Kamu Bukan Orang Soleh… Sembang Haji Dengan Ustaz Don Daniyal