in

GegarVaganza 3 Kembali Dengan Peserta Lebih Hebat!

Teka-teki mengenai siapa peserta GegarVaganza ketiga (GV3) akhirnya terjawab selepas 12 orang penyanyi diperkenalkan dalam satu sidang media.

Saingan dijangka lebih sengit berbanding musim terdahulu kerana enam peserta lelaki dan enam wanita GV3 kali ini sangat dikenali dengan kehebatan dan keunikan vokal masing-masing.

12 penyanyi yang bakal menggegarkan pentas GV 3 ialah Ameng Spring, Zarul Umbrella, Razis Ismail, Gmie Screen, Rem dan Shidee Data mewakili enam peserta lelaki.

Manakala enam peserta wanita pula sangat dikenali dengan kehebatan vokal masing-masing dan mereka ialah, Nora Ariffin, Siti Sarah, Elly Mazlein, Azharina, Intan Sarafina serta Zur Eda.

GV3 masih mengekalkan pelawak Jihan Muse dan Nabil Ahmad sebagai pengacara serta Ramli MS dan Khatijah Ibrahim juga masih kekal dikerusi pengkritik tetap.

Untuk melihat kehebatan dan merasai kemeriahan GV3, Siaran Langsung akan diadakan Auditorium Majlis Bandaraya Shah Alam (MBSA) bermula 16 Oktober ini, jam 9.00 malam.

Siaran langsung GV3 juga boleh ditonton menerusi saluran Astro Ria (104) dan Ria HD (123).

Ditulis oleh The Buzzer/Editor

Kadang-kadang lelaki. Kadang-kadang perempuan. Mengumpul berita dari serata ceruk alam maya atau melaporkan secara eksklusif.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

GIPHY App Key not set. Please check settings

RM114.5 Juta Dirampas Dari Pegawai Salah Guna Kuasa

dato vida

Dato Vida Didakwa Di Mahkamah Hari Ini