in ,

Lagu Mentari Setia Cuma Gimik? Ini Jawab Janna Nick

Pelakon dan penyanyi Janna Nick akhirnya bersuara setelah sekian lama mendiamkan diri selepas timbul kontroversi mengatakan hubungannya dan Dini Schatzmann berakhir.

Walaupun dikatakan kisah cintanya itu adalah gimik, namun menurut Janna lagu Mentari Setia hasil ciptaan Ippo Hafiz itu merupakan luahan isi hatinya.

“Jika ditanyakan kepada saya adakah benar saya sudah putus cinta, jawapan saya ialah ‘no komen’.

Dengarlah lagu yang saya keluarkan, itulah isi hati saya. Jalan cerita dalam muzik video juga merupakan kisah benar,” jelasnya sewaktu ditemubual oleh Melodi.

Janna muncul dengan lagu baru berjudul Mentari Setia

Pelakon drama Coffee Prince itu juga menjawab mengenai dia menggunakan isu putus cinta sebagai publisiti untuk lagu tersebut.

“Sebagai penyanyi mungkin benar ia adalah gimik. Namun lagu ini ditulis oleh saya 98% dan saya menangis sewaktu menulis lagu ini.

“Ini adalah luahan hati saya.

“Kalau mereka katakan ianya gimik, maknanya mereka tidak ‘validate’ perasaan saya. Saya juga berhak sedih dan kecewa.” katanya lagi.

Terdahulu, kisah putus cinta penyanyi Gatal ini hangat dibincangkan apabila dia memuat naik status sedih memberi bayangan hubungannya berakhir.

Namun, spekulasi mengatakan ianya hanyalah gimik timbul apabila kelibat pasangan ini kelihatan di dalam video Tiktok pelakon Alvin Chong.

Ditulis oleh Cema Cempaka

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Sheila Majid Hiburkan Peminat Satu Malam Sahaja Mac 2023 Ini

Bintang Rindu Kisah Benar Hilang Insan Tersayang