Platform penstriman Disney+ bakal membawa pengalaman eksklusif kepada peminat apabila menyiarkan tayangan perdana filem The Devil Wears Prada 2 secara langsung.
Acara penuh glamor ini akan berlangsung pada 21 April 2026 di Lincoln Center, New York, dan boleh ditonton oleh pelanggan Disney+ di seluruh dunia seawal jam 5:30 pagi waktu Malaysia.
Disney+ dan barisan pelakon The Devil Wears Prada 2 termasuk Meryl Streep dan Anne Hathaway.
APA
Tayangan perdana filem akan disiarkan secara langsung untuk pelanggan Disney+ di seluruh dunia.
BILA
21 April 2026 pada jam 5:30 pagi waktu Malaysia.
DI MANA
Berlangsung di Lincoln Center, New York dan boleh ditonton di Disney+.
MENGAPA
Memberi peluang kepada peminat menyaksikan acara premiere penuh glamor secara eksklusif dari rumah.
BAGAIMANA
Melalui siaran langsung di Disney+ dengan tayangan ulangan tersedia selepas acara.

Peminat Dapat “Front Row Seat” Dari Rumah
Melalui siaran langsung ini, peminat boleh menyaksikan sendiri suasana karpet merah yang penuh gaya tanpa perlu berada di lokasi sebenar.
Dari fesyen selebriti, kemunculan bintang terkenal hingga temu bual eksklusif, semuanya akan dipaparkan secara langsung kepada penonton.
Barisan Pelakon Asal Kembali
Filem ini menyaksikan kembalinya pelakon asal termasuk Meryl Streep, Anne Hathaway, Emily Blunt dan Stanley Tucci yang kembali menghidupkan watak ikonik mereka.
Mereka akan turut hadir bersama barisan pelakon dan produksi lain bagi meraikan tayangan perdana filem ini.

Sambungan Kisah Ikonik
Dua puluh tahun selepas filem pertama menjadi fenomena global, sekuel ini membawa penonton kembali ke dunia fesyen di New York serta kehidupan di pejabat majalah Runway.
Filem ini diarahkan oleh David Frankel dan ditulis oleh Aline Brosh McKenna.

Tonton Sebelum Tayangan Rasmi
Sementara menunggu tayangan rasmi, peminat boleh menonton semula filem pertama The Devil Wears Prada di Disney+ sebagai persediaan.
Sekuel ini dijadualkan mula ditayangkan di pawagam pada 30 April 2026.



GIPHY App Key not set. Please check settings