in ,

Xiaomi Lancar Monitor Gaming Melengkung dan Robot Vacuum Baru di Malaysia.

Xiaomi telah mengumumkan kempen jualan 6.6 yang akan datang di Malaysia. Bersiaplah untuk meningkatkan rumah anda dengan tawaran hebat pada produk AIoT pintar dan boleh pakai Xiaomi terpilih, termasuk Xiaomi Curved Gaming Monitor G34WQi dan Xiaomi Robot Vacuum X20+ yang baru.

Bermula dari 6 Jun, pembeli boleh menikmati diskaun sehingga separuh harga untuk produk rumah pintar, AIoT pintar, dan produk boleh pakai terpilih, termasuk dua produk baru ini.

Direka untuk para pemain tegar, Xiaomi Curved Gaming Monitor G34WQi yang baru menawarkan skrin melengkung yang mendalam dengan kadar segar yang sangat tinggi.

Menampilkan kelengkungan 1500R, yang meniru kelengkungan mata manusia, paparan ini menawarkan tontonan yang lebih ergonomik. Reka bentuk melengkung memastikan jarak konsisten antara mata dan setiap bahagian skrin, memberikan pengalaman visual yang hidup dan mendalam.

Xiaomi Curved Gaming Monitor G34WQi juga menampilkan skrin ultralebar 21:9 34″ dengan resolusi WQHD, kadar segar 180Hz dengan masa respons 1ms, paparan warna profesional dengan kecerahan 350 nits dan Sijil Low Blue Light TÜV.

Monitor ini menawarkan penyesuaian ketinggian dan sudut yang fleksibel dan boleh dipasang di dinding, memastikan keselesaan anda dalam apa jua posisi duduk.

Xiaomi Curved Gaming Monitor G34WQi kini boleh didapati pada harga RM 1,499, dengan tawaran terhad RM 1,249 semasa tempoh jualan ini.

Memperkenalkan Xiaomi Robot Vacuum X20+, vakum robot serba baharu yang melebihi jangkaan. Dengan stesen pangkalan yang berkuasa, prestasi vakum dan mop yang kuat, pengelakan halangan yang lincah, dan interaksi pintar, ia boleh menangani semua keperluan pembersihan lantai anda dengan mudah. Nikmati kehidupan yang bebas masalah.

Xiaomi Robot Vacuum X20+ menampilkan stesen pangkalan pintar serba satu, prestasi vakum dan mop yang dipertingkatkan, pengelakan halangan yang lebih lincah dan pengalaman interaktif yang lebih pintar.

Dijual pada harga RM 2,999, anda boleh membeli vakum robot baru ini pada harga hanya RM 1,699 semasa tempoh jualan ini.

Jualan 6.6 Xiaomi

Mulai 6 Jun, pembeli boleh membeli produk AIoT pintar Xiaomi dan produk boleh pakai terpilih pada harga istimewa, secara eksklusif di Shopee. Lihat kedai rasmi Xiaomi di Shopee untuk lebih banyak produk yang dijual.

Ditulis oleh Aina Azman

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

GIPHY App Key not set. Please check settings

G-Dragon Big Bang Dilantik Sebagai Profesor Khas di Universiti Korea Selatan

Pepperoni-roni Cipta Sejarah dalam Malaysia Book of Records!