in ,

Pepperoni-roni Cipta Sejarah dalam Malaysia Book of Records!

Jika anda mencari lebih banyak pilihan dan variasi rasa pizza, kini adalah masa yang tepat untuk mengunjungi cawangan Domino’s Pizza terdekat kerana mereka baru sahaja melancarkan dua menu baru: Pepperoni-roni dan Cheese Bowl-Cano.

Pepperoni-roni menawarkan pengalaman pizza baru dengan lebih 150% kepingan peperoni, termasuk peperoni daging dan ayam, dan disertai dengan Mozzarella Twisty Crust yang memberikan tekstur dan rasa tambahan dengan keju mozzarella yang dijalin dalam doh.

Menu ini diiktiraf oleh Malaysia Book of Records sebagai pizza dengan kepingan peperoni terbanyak dalam satu pizza.

Cheese Bowl-Cano pula adalah menu inovatif berbentuk mangkuk yang dibakar sempurna hingga keperangan dan dipenuhi dengan cairan keju. Ia boleh dinikmati dengan pizza kegemaran atau dicelup dengan hidangan sampingan lain.

Linda Hassan, Ketua Pegawai Pemasaran Kumpulan Domino’s Pizza Malaysia, Singapura, dan Kemboja, menyatakan bahawa Domino’s terus berinovasi untuk menawarkan pengalaman makanan yang bernilai tinggi dalam ekonomi sekarang.

Beliau menekankan bahawa Pepperoni-roni dan Cheese Bowl-Cano adalah bukti komitmen mereka untuk memberikan pelanggan pengalaman yang memuaskan dengan harga berpatutan.

Pelancaran Pepperoni-roni juga dirayakan dengan pencapaian rekod oleh Malaysia Book of Records, dan orang ramai berpeluang menikmati sampel percuma di acara tersebut.

Selain itu, Domino’s Pizza adalah jenama QSR pertama di Malaysia yang menggunakan teknologi AI untuk mencipta senarai lagu dalam 10 genre berbeza, dinamakan “Pepperoni-roni Replay”.

Pepperoni-roni tersedia dalam saiz Regular, Large, dan Xtra Large, dan pelanggan boleh menikmati diskaun 40% untuk pesanan bawa pulang. Cheese Bowl-Cano boleh dipesan secara individu atau sebagai sebahagian daripada BoxKu dan kombo Crazy Chicken Crunchies.

Untuk maklumat lanjut dan promosi terkini, pelanggan boleh melawati cawangan Domino’s Pizza, pesan secara online di www.dominos.com.my, atau melalui aplikasi Domino’s.

Ditulis oleh Aina Azman

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Xiaomi Lancar Monitor Gaming Melengkung dan Robot Vacuum Baru di Malaysia.

Saya Dianiaya! Bapa Zayn Rayyan Dakwa Dirinya Difitnah.