in

Ikhlaskan Jiwa Dekat Dengannya, Awesome TV Sediakan Rancangan Menarik Sepanjang Ramadan

Stesen televisyen swasta percuma, Awesome TV menyediakan pelbagai rancangan menarik sepanjang Ramadan ini dengan membawakan tema ‘Ikhlaskan Jiwa, Dekat Dengannya’.

Menurut Pengarah Unit Kandungan Awesome TV, Datin Ezzan Zalilah Zulfadzli program-program ramadan stesen tv tersebut dirancangan dengan baik bagi memenuhi citarasa penonton mereka.

“Persiapan rapi sudahpun dibuat bagi menyemarakkan lagi pengisian kempen ‘Ikhlaskan Jiwa, Dekat DenganNya’ dengan menghimpunkan variasi program istimewa daripada pelbagai genre berbeza demi memenuhi citarasa semasa audiens.

“Selain daripada mempersembahkan program-program berunsur hiburan yang berkualiti tinggi, kami tidak ketinggalan untuk menyiarkan program-program yang mempunyai pengisian nilai-nilai kerohanian serta suntikan elemen-elemen pengajaran dan pendidikan dalam program yang disiarkan”, katanya.

Lebih menarik lagi, program CSR Ihsan Kita yang kini telah menjadi tradisi Awesome TV diteruskan untuk Ramadan kali ini bagi memupuk nilai murni dalam kalangan masyarakat.

“Kami teruskan tradisi tahunan menerusi kolaborasi amal bersama pihak ‘KAPB’ bagi menjayakan inisiatif penerbitan program CSR ‘Ihsan Kita’ untuk mendekati audiens kami menerusi aktiviti kemasyarakatan.

“Kami memikul tanggungjawab besar dalam mendidik masyarakat menerusi program-program yang mampu memupuk nilai-nilai murni dan positif”, tambahnya lagi.

Awesome TV menyediakan 14 program dan slot menarik sepanjang Ramadan ini antaranya Chit Chat Ustaz musim ketiga, Relax! Jangan Gaduh, dan pelbagai lagi.

Ditulis oleh Cema Cempaka

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ketengahkan Seni Tekat, HABIB Lancarkan Koleksi Rantaian Kasih di Aidilfitri 2023

Yovie Widianto Tidak ‘Menyesal’ Gabungkan Lyodra, Tiara Andini dan Ziva Magnolya