in ,

Ilusi Fatamorgana Morning Morning Suria

Penyampai radio Suria FM segmen Morning Morning Suria iaitu Ajak, Shuib dan Soraya bukan sekadar handal berceloteh di corong radio sahaja.

Terbaru, penyampai-penyampai berbakat ini hadir dengan sebuah lagu khas sempena bulan Ramadan berjudul Ilusi Fatamorgana.

Hasil kerjasama Suria FM dan label muzik Nova, lagu ini sarat dengan mesej dan pesanan mengenai kehidupan dan kemanusiaan.

Pengurus Besar Suria FM, Roslinda Abd Majid atau DJ Lin berharap mesej lagu ini dapat disampaikan dan diterima baik oleh semua pendengarnya.

“Lagu Ilusi Fatamorgana menyampaikan mesej mengenai insan yang sedang berusaha mencari kehidupan sebenar di sebalik kegelapan dan ia sangat sesuai didengar oleh semua lapisan masyarakat.

“Kami di Suria FM amat berharap pesanan yang disampaikan menerusi lagu berunsur kehidupan dan kemanusiaan ini diterima baik oleh semua pendengar khususnya seluruh umat Islam yang kini sedang menyambut Ramadan,”kata DJ Lin.

Lagu ini ditulis oleh Adi Pawana dan komposernya ialah Adi Pawana, Rudy Nastia & Farez Asmadi.

Muzik video rasmi Ilusi Fatamorgana kini boleh ditonton melalui saluran YouTube Suria TV, laman web suria.my serta media sosial Suria Malaysia.

Ditulis oleh Cema Cempaka

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

GIPHY App Key not set. Please check settings

7 Tahun ‘Menanti’ Akhirnya Yuna Kembali

Adi Priyo Hadiahkan Tulus Untuk Peminat