in , ,

Tidak Lupakan Momen Indah Di Malaysia, Blue Adakan Konsert Februari Ini

Bakal mengadakan konsert jelajah Blue 20th Anniversary Heart & Soul Tour, kumpulan vokal terkenal Blue akui tidak sabar untuk datang ke Malaysia dan menghiburkan peminat.

Menurut salah seorang anggota kumpulan itu, Simon Webbe, dia masih teringat akan momen sewaktu pertama kali datang ke negara Asia dan singgah ke Malaysia di mana dia tidak menyangka mendapat sambutan dari peminat sehinggakan sanggup menyambut mereka di lapangan terbang.

Seorang lagi ahli, Duncan James berkongsi tentang dirinya yang sering mencacah tatu setiap kali datang ke Malaysia dan menurutnya dia akan mencacah tatu lagi namun masih bingung untuk mencacahnya di mana.

Sewaktu sidang media Blue di Saro Lounge, Pavilion Elite

Dalam pada itu Anthony Costa yang juga merupakan ahli kumpulan tersebut berharap agar peminat di Malaysia akan terhibur dengan persembahan mereka di malam konsert itu nanti dan difahamkan bahawa mereka bakal menyanyikan lagu hits termasuk lagu-lagu baharu.

Jualan tiket konsert ‘Blue 20th Anniversary Heart & Soul Tour‘ akan bermula pada 4 Januari 2023, yang terbahagi kepada 5 kategori utama, VVIP dengan ‘Meet & Greet’ (RM688), VIP (RM488), DIAMOND (RM358), PLATINUM (RM258) dan GOLD (RM188) di laman web rasmi www.hitmanlive.com.

Untuk sebarang pertanyaan mengenai konsert ini, sila hubungi En Keeran D. (Hitman Solutions) di talian 012-887 0669.

Ditulis oleh Cema Cempaka

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Syafeek Ikhwan Pertaruhkan Lafaz

Anthony Loke Kagum AirAsia Realisasikan Penerbangan Tambang Rendah Sempena Musim Perayaan