in ,

Gara-Gara Muka Jerawat, Netizen Syak Davina Karamoy Kena Penyakit Ain

Satu video berkaitan pelakon Indonesia iaitu Davina Karamoy tular di media sosial.

Menerusi hantaran singkat tersebut, dapat dilihat aktres filem Ipar Adalah Maut itu mesra melayan peminat.

Namun, apa yang menarik perhatian netizen adalah kesan jerawat yang terdapat pada bahagian wajah aktres berusia 23 tahun itu.

“Davina ada jerawat,”

“Alahai muka dia,”

“Berjerawat pun masih cantik,”

“Davina banyak jerawat.”

Dalam pada itu, ada juga berpendapat bahawa punca pelakon itu mempunyai cela pada bahagian muka dek kerana sikap iri hati segelintir pihak.

“Davina terkena penyakit ain,”

“Aku rasa dia kena penyakit ain,”

“Ain sepertinya,”

“Rasanya macam kena penyakit ain.”

Sekadar info, setakat artikel ini ditulis perkongsian itu meraih hampir 100,000 tanda suka dan dua juta tontonan di TikTok.

Ditulis oleh Muhd Firdaus

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Sedekad Menyinar, Bulan Bintang Rai Ulang Tahun Kesepuluh Dengan Hadiah 1kg Emas, Tiket Penerbangan Dan Banyak Lagi

Saharul Ridzwan Kongsi Sebab Berhenti Berlakon, Mahu Fikir Masa Depan – “Saya Perlu Ada Sesuatu Yang Lebih Selamat”