in ,

Raikan Peminat Setia Dengan Anuar Zain 40 Exclusive Up Close And Personal


Selepas kejayaan Anuar Zain 40th Anniversary (AZ40), kini penyanyi Lelaki Ini ingin menjemput penonton konsertnya yang lalu ke acara ANUAR ZAIN 40 EXCLUSIVE UP CLOSE AND PERSONAL.

Istimewanya acara ini, ianya dibuka secara eksklusif untuk mereka yang menghadiri AZ40 dan berdaftar melalui JioTix.

Bakal mencipta dua sejarah baru, acara ini bukan sekadar menghargai peminatnya yang setia menjadi penyokong setia malah ianya juga merupakan satu-satunya acara eksklusif Anuar Zain disamping meraikan ulang tahun ke-53-nya.

Peminat yang pernah menghadiri konsert AZ40 yang berlangsung pada 28 Oktober 2023 yang lalu boleh mendapatkan tiket utama (priority tickets) ini bermula dari 5 Januari sehingga 9 Januari 2024, 11:59 malam dengan menyemak e-mel anda daripada JioTix.

Tiket akan dibuka untuk pembelian umum pada 10 Januari 2024. Jadi, dapatkan tiket utama (priority tickets) dengan melayari pautan ini: https://www.jiotix.asia/.

ANUAR ZAIN 40 EXCLUSIVE UP CLOSE AND PERSONAL dijadualkan berlangsung pada 17 Februari 2024, bermula jam 3 petang di JioSpace, Petaling Jaya.

Untuk setiap pembelian tiket VIP 1 (RM688), nikmati hadiah tambahan bernilai RM34 mata JioRewards, untuk sebuah malam yang tidak boleh dilupakan. Beli tiket VIP 2 (RM588), dan terima RM29 dalam mata JioRewards, manakala pembelian tiket Diamond (RM388) membawakan anda mata ganjaran bernilai RM19.

Ditulis oleh Cema Cempaka

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Fizie Kuburkan Niat Bersara Demi Tunai Permintaan Arwah Rakan

Yusry, Daiyan, Hun Hargai Teguran Peminat, Berjanji Akan Lebih Berhati Hati