in ,

Lebih 4,000 Penonton Terhibur Dengan Berona Day Rizky Febian

Penyanyi bersuara romantis dari seberang, Rizky Febian berjaya menghiburkan lebih 4,000 peminat di Konsert An Album Live Concert: Berona Day yang berlangsung di Arena Megastar @ Sungei Wang.

Konsert yang berlangsung selama hampir dua jam itu, telah membuktikan Rizky atau nama sebenarnya Rizky Febian Adriansyah Sutisna mempunyai ramai peminat dan apa yang dikecapinya disini merupakan berkat sokongan peminatnya.

“Saya masih tidak boleh ‘move on’ terhadap konsert lalu dan mahu menghiburkan lagi peminat di Malaysia kerana sokongan mereka yang tidak berbelah bagi, dan buktinya pada malam Berona Day ini, penuh ‘rona’ melalui lagu-lagu yang saya sampaikan buat semua penonton,” katanya.

Rizky menyampaikan sebanyak 18 buah lagu di konsertnya itu seperti Berona, Luka, Kesempurnaan Cinta, Indah Pada Waktunya, Ego, Seperti Kisah, Selaras Kata, Ragu, Terpesona, Membisu dan beberapa lagi lagu hits miliknya.

Konsert anjuran Hitman Solution ini berkonsepkan album Berona kerana ia merupakan siri jelajah rangka promosi album tersebut yang telah dilancarkan pada 21 Julai yang lalu.

Rizky juga menampilkan Irfan Haris di konsert tersebut menyanyikan lagu Luka bersama-sama dengannya.

Ditulis oleh Cema Cempaka

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

GIPHY App Key not set. Please check settings

FOTO Sekitar Konsert Ulang Tahun Anuar Zain AZ 40

FOTO Sekitar Konsert An Album Live Concert: Berona Day