in ,

Sekitar Majlis Tayangan Drama-Drama Terbaharu di Astro (FOTO)

Astro hari ini mempersembahkan koleksi drama-drama rantaian terbaharu dengan kepelbagaian genre untuk tontonan semua golongan di Malaysia.

Buat golongan muda, Astro mempertaruhkan drama Budak Hostel Otaknya Sewel, manakala memperkuatkan lagi proposisi drama di Tiara menerusi ‘Bukan Cinta Sempurna’ lantas mengembalikan drama rantaian keagamaan, ‘Tanah Kubur’ yang senantiasa menjadi kegemaran di kalangan ramai penonton drama Astro yang tegar.

Dengan landskap hiburan yang kian kompetitif, Astro mempertaruhkan drama-dramanya yang menyelit pelbagai genre dan elemen penceritaan untuk menarik minat golongan tua mahupun muda yang sesuai untuk tontonan seisi keluarga.

Selain daripada memupuk minat terhadap kandungan- kandungan tempatan yang hebat, karya-karya ini turut mengetengahkan bakat-bakat yang bakal menerajui dunia hiburan Malaysia.

Kesemua drama-drama terbaharu Astro ini turut boleh distrim menerusi On Demand di Astro Box dan aplikasi Astro GO untuk pilihan yang fleksibel. Alami pengalaman Astro Baharu. Strim tanpa gangguan hujan dengan Astro Ultra Box. Untuk melanggan Pek Primary, WhatsApp “NAK ASTRO” ke 03-9543 3838.


Ditulis oleh The Buzzer/Editor

Kadang-kadang lelaki. Kadang-kadang perempuan. Mengumpul berita dari serata ceruk alam maya atau melaporkan secara eksklusif.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Hafiz Hamidun Mahu Pendengar “Kembali Pada-Mu”

[V] Persiapan Konsert Nur Kasih Lancar, Namun Zamani Tetap Risau? Hadiah Istimewa Menanti Peminat Slam