in

ASEA Raikan Pertumbuhan Pantas Kesihatan Selular Di Malaysia & Singapura

ASEA Redox tidaklah asing dalam teknologi perubatan di Malaysia. ASEA merupakan satu syarikat beribu pejabat di USA dan mendapat lesen operasi di Malaysia. Pada yang tidak tahu, ASEA ini merupakan produk makanan kesihatan yang berteknologi terkini dan terbaru diperkenalkan bermula tahun 2010.

ASEA yang kini beroperasi di 33 pasaran antarabangsa akan menganjurkan acara bersemuka pertamanya untuk meraikan pertumbuhan pesat pasaran Malaysia dan Singapura. 750 orang dijangka menghadiri Persidangan Malaysia Singapura 2022, yang terletak di salah satu pasaran yang paling pesat berkembang tahun lepas daripada 33 negara di mana ASEA beroperasi.

Pengasas ASEA Tyler Norton

Pengasas ASEA Tyler Norton dan eksekutif lain akan melawat negara ini buat kali pertama. Turut menyertai pentas itu ialah Pengurus Besar baharu untuk Malaysia dan Singapura, Anddrew Tan, yang menyertai ASEA awal tahun ini dengan pengalaman lebih 18 tahun dalam jualan langsung di Asia Tenggara.

“Tiada apa-apa yang boleh menggantikan pertemuan dengan rakan sekerja dan pelanggan kami secara peribadi selepas dua tahun mengenali mereka dan berkembang bersama mereka,” kata Norton. “Kami melihat potensi sedemikian dalam komuniti Asia Tenggara dan tidak sabar untuk terus berkongsi produk redoks yang mengubah hidup kami untuk menjadi kekuatan untuk kebaikan di Malaysia dan Singapura.”

Acara itu akan turut meraikan pemimpin-pemimpin yang berjaya membina perniagaan jualan langsung di kedua-dua negara, serta pendidikan produk untuk produk redoks semasa. Para eksekutif akan berkongsi kemuncak produk penjagaan kulit dikuasakan oleh Redox baharu dan produk prestasi sel yang disasarkan yang dijangka dikeluarkan lewat tahun ini.

ASEA juga akan membuka pejabat secara rasmi di Malaysia semasa persidangan itu, menawarkan ruang pertemuan tambahan dan sumber tempatan untuk pemimpin dan pelanggan di kawasan itu.

Untuk info, pada masa ini ASEA memiliki rangkaian produk popular di pasaran seperti ASEA® Redox Cell Signaling Supplement, suplemen cecair utama syarikat; RENU28® Revitalizing Redox Gel, gel yang melawan penuaan, meremajakan selular untuk seluruh badan; dan RENUAdvancedTM Intensive Redox Serum, penjagaan kulit anti-penuaan ultra pekat. Boleh lawati laman sesawang ASEA untuk butiran lanjut.

Ditulis oleh The Buzzer/Editor

Kadang-kadang lelaki. Kadang-kadang perempuan. Mengumpul berita dari serata ceruk alam maya atau melaporkan secara eksklusif.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Pengalaman Dari Beratur Sampai Ambil Dos Pertama Vaksin VIA MySejahtera & Kesannya 6 Jam Kemudian

6 Things To Do During School Holidays In Selangor 2022!