Wednesday • 22 September 2021

Terkini

Magik Berterusan Dengan Harry Potter X Pandora

Berikutan kejayaan edisi awal Harry Potter X Pandora, kolaborasi global yang diilhamkan oleh filem-filem Harry Potter diteruskan dengan koleksi baru. Pandora memperkenalkan enam pesona baru yang diilhamkan oleh buku dan filem ikonik tersebut.

Dilancarkan pada pertengahan Julai, Pandora memperluas koleksi Harry Potter x Pandora dengan rekaan baru yang diilhamkan oleh watak dan simbol ikonik dari filem Harry Potter. Produk-produk ini, berdasarkan permintaan peminat Pandora di seluruh dunia, tersedia di semua kedai Pandora dan dalam talian.

Sorting Hat, Hedwig dan simbol Deathly Hallows, terkenal di dalam buku dan filem Harry Potter dihidupkan sebagai pesona perak tulen buatan tangan. Begitu juga dengan pesona Surat Penerimaan Hogwarts yang terkenal, batang penyapu Nimbus 2000, gelas bulat dan parut berbentuk kilat.

“Kami sangat gembira dengan kejayaan pengeluaran barang kemas Harry Potter x Pandora pertama, sesuatu yang diminta peminat selama bertahun-tahun. Berkat sambutan yang luar biasa dan permintaan pengguna yang popular, kami memutuskan untuk menambah rekaan baru ke koleksi yang akan dihargai oleh semua peminat Harry Potter. Gaya baru menggambarkan beberapa simbol dan watak yang paling disukai dari filem Harry Potter. Kami bangga dapat meneruskan kerjasama ini dan berkongsinya dengan peminat di seluruh dunia.”

Stephen Fairchild, Ketua SVP dan Pegawai Kreatif Pandora

Rekaan baru ini menyertai koleksi Harry Potter x Pandora yang pertama kali dilancarkan pada Oktober 2019, masing-masing diciptakan dengan hasil ketukangan yang sempurna dan perhatian khusus terhadap perincian.

Sebagai contoh, pesona Harry Potter Acceptance Dangle mempunyai ukiran “We are pleased to inform you that you have a place at Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry.”

“Kami telah memantau respons terhadap koleksi pertama di media sosial dan mendengar maklum balas peminat. Kami tahu betapa bersemangatnya mereka dan seberapa besar arti Dunia Sihir bagi mereka, itulah sebabnya kami memilih untuk meneruskan rangkaian dengan karya yang kami tahu mereka akan suka menambah koleksi mereka,”

kata Stephen Fairchild

Gaya baru dari koleksi Harry Potter x Pandora telah berada di kedai Pandora di seluruh dunia dan di pandora.net sejak 16 Julai lalu.


Ikuti juga F8Buzz di

F8Buzz YouTube

F8Buzz Facebook

F8Buzz Instagram


TINGGALKAN KOMEN

Sila masukkan komen anda!
Masukkan nama anda di sini

Latest Posts

Video Terkini

Sentiasa bersama F8Buzz

Dapatkan artikel berita, inspirasi, gaya hidup & hiburan terkini, terus ke email anda. DAFTAR SEKARANG!