in ,

Doh Kyungsoo Akan Mengadakan Konsert Solo Pertama di Malaysia!

Penyanyi kesayangan, Doh Kyungsoo, akan mengadakan konsert solo pertamanya – BLOOM pada 17 Ogos di Axiata Arena Bukit Jalil.

Sebelum ini, pada majlis peminat ‘Doh Kyungsoo Birthday Party’ di Seoul, penyanyi berbakat ini menyatakan hasrat hari lahirnya – “Tahun ini, saya akan lebih kerap bertemu peminat.” Menunaikan janjinya, Doh Kyungsoo berkongsi berita mengenai jelajah konsert peminat Asia yang telah disahkan dengan penuh kegembiraan.

Peminat sangat teruja kerana ini adalah jelajah solo pertamanya dalam 12 tahun sejak debut, menjadikannya lebih bermakna.

Sejak debut, Doh Kyungsoo selalu dipuji kerana kehebatan nyanyiannya. Kemunculan semula yang telah lama dinantikan pada Mei lalu dengan album mini ketiganya “Blossom”, terus menduduki carta teratas iTunes di 36 negara seluruh dunia, membuktikan popularitinya yang sangat tinggi.

Bukan sahaja album tersebut yang menawan hati, lagu utamanya “Mars” juga melonjak ke puncak carta Lagu Teratas iTunes di 23 negara.

Doh Kyungsoo juga telah mencuba bidang lakonan dan muncul dalam pelbagai rancangan varieti, menunjukkan kebolehannya sebagai seorang artis serba boleh.

Filem terbarunya, “The Moon”, di mana dia berlakon sebagai angkasawan, telah memberikannya beberapa pencalonan Pelakon Terbaik di pelbagai anugerah berprestij seperti Blue Dragon Film Awards dan Grand Bell Awards.

Dalam wawancara terbaru, Doh Kyungsoo berkongsi – “Sehingga kini, saya selalu membuat persembahan bersama ahli EXO, jadi saya jarang berpeluang berdiri di atas pentas secara solo”.

Semasa jelajah konsert peminat Asia ini, saya akan menyanyikan beberapa lagu sendiri termasuk single baru dari EP saya yang telah dilancarkan awal Mei ini.

“Saya sangat gementar, tetapi juga sangat teruja. Apabila saya melihat mata peminat di atas pentas, saya mendapat tenaga yang luar biasa. Tenaga besar yang saya terima menjadi pendorong saya.”

Peminat Doh Kyungsoo, adakah anda sama teruja seperti dia? Tandakan kalendar anda sekarang!

Penjualan tiket rasmi kepada umum akan bermula pada 28 Mei, Selasa, jam 12 tengah hari melalui bookmyshow.com. Tiket akan dijual pada harga VIP (Duduk) RM928, Cat1 RM728, Cat2 RM648, dan Cat3 RM488.

Ditulis oleh Aina Azman

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Han Byul Temui Jodoh di Malaysia

Batal Perkahwinan, Datuk Noora & Azri Iskandar Tidak Serasi