in ,

Sertai Cabaran GoPro Asia Terbaik: Hadiah Menarik Menanti!

GoPro Menjemput Komuniti di Seluruh Asia untuk Menunjukkan Kreativiti dan Kecekapan Mereka untuk Berpeluang Memenangi Bahagian Sama daripada USD $200,000

GoPro dengan sukacitanya mengumumkan pelancaran Cabaran GoPro Asia Terbaik (GoProABC) yang pertama. Pengembara, pencipta kandungan, dan pencerita harian di seluruh Asia dijemput untuk menghantar klip video kegemaran mereka dari pengembaraan musim panas mereka.

Dengan musim percutian yang sedang berlangsung, semua orang dijemput untuk merakam video dengan GoPro mereka. Sama ada snorkeling semasa pengembaraan di tepi pantai, menangkap Jejak Bintang semasa ekspedisi berkhemah, atau mengabadikan kenangan bersama yang tersayang, semua rakaman hebat yang dirakam dengan GoPro layak untuk dihantar.

Penyerahan akan dinilai berdasarkan kreativiti, kualiti video, dan bagaimana momen kegemaran anda dirakam dengan cara unik GoPro. Pemenang berpeluang memenangi bahagian sama daripada USD 200,000 dan rakaman mereka akan dipaparkan di pentas global dalam reel sorotan akhir GoProABC.

“Rantau ini mempunyai lokasi indah, budaya, dan cerita yang jarang diketengahkan namun sangat berharga bagi kami di GoPro. Kami melihat banyak kandungan menakjubkan dan pelbagai perspektif yang menunggu untuk diceritakan. Kami berharap cabaran ini menginspirasi lebih ramai orang untuk merakam dan berkongsi pengalaman mereka dengan GoPro. Lagipun, merakam detik-detik ini adalah tujuan utama GoPro!” kata Rick Loughery, Naib Presiden Pemasaran dan Komunikasi Global GoPro.

Pengguna GoPro boleh menghantar klip video terbaik mereka yang tidak diedit dari hari ini hingga 31 Julai 2024 jam 11:59 malam melalui GoPro.com/ABC.

Penerima anugerah akan diumumkan pada Ogos 2024. Dalam masa kira-kira satu hingga dua minggu selepas pengumuman, pemenang akan diberitahu melalui e-mel dari portal GoPro Awards.

Ditulis oleh Aina Azman

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Jojo Ghazali Tewas kepada Juara Muay Thai Vietnam

Han Byul Temui Jodoh di Malaysia