in ,

Pembunuhan, Konspirasi, dan Percintaan: ‘Red Swan’ Debut 3 Julai di Disney+ Hotstar

Kim Haneul dan Jung Jihoon Bakal Membintangi K-Drama Konspirasi Akan Datang Ini.

Setelah bertahun-tahun menderita akibat kecurangan suaminya, seorang Duta Muhibah mula jatuh cinta dengan pengawal peribadinya dalam “Red Swan” – drama Korea baharu yang akan ditayangkan secara eksklusif di Disney+ Hotstar mulai 3 Julai.

Walaupun Oh Wansoo dan suaminya Kim Yongkook kelihatan seperti pasangan yang sempurna, hubungan mereka penuh dengan kecurangan Yongkook, pewaris konglomerat terkemuka Korea.

Wansoo telah berusaha keras untuk mengekalkan perkahwinan mereka, tetapi kedatangan pengawal peribadi misterius, Seo Doyoon, menguji kesetiaannya.

Doyoon bersumpah untuk melindungi Wansoo, namun motif tersembunyinya mungkin mengancam segala yang telah Wansoo perjuangkan.

“Red Swan” menampilkan Kim Haneul sebagai bekas pemain golf profesional dan Duta Muhibah, Oh Wansoo, Jung Jihoon sebagai pengawal peribadi misteri, Seo Doyoon, serta Choi Jiwoo sebagai pewaris Kumpulan Hwain dan penzina bersiri, Kim Yongkook.

Seo Yisook pula berlakon sebagai Park Miran, Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan Hwain. Siri ini diarahkan oleh Park Hongkyun dan ditulis oleh Choi Yoonjung.

Peminat drama Korea boleh mendaftar di Disney+ Hotstar hari ini untuk menikmati akses segera kepada siri-siri yang memenangi anugerah termasuk “Moving” yang mengisahkan sekumpulan ejen khas Korea Selatan yang melindungi kanak-kanak berkuasa besar daripada bahaya, serta “The Worst of Evil” tentang seorang pegawai polis yang menyusup masuk ke dalam organisasi jenayah Korea. Langganan ini juga menawarkan perpustakaan tajuk tempatan dan antarabangsa yang popular.

Strim Red Swan dari 3 Julai secara eksklusif di Disney+ Hotstar.

Ditulis oleh Aina Azman

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Naik Taraf Mewah untuk Meraikan Hari Bapa dengan Cycle & Carriage.

Jantung Azlee Senario Kritikal, Tersumbat 99%, Perlu Pembedahan Segera.