in ,

KPJ Healthcare Tawar Lebih 1,000 Kerja!

KPJ Healthcare Berhad akan menganjurkan ‘Karnival Kerjaya Malam KPJ’ atau ‘KPJ Night Career Fair’pada 24 dan 25 November ini, dari jam 5.00 petang hingga 11.00 malam yang berlangsung serentak di kesemua 29 Hospital Pakar KPJ seluruh negara.

Memilih Hospital Pakar KPJ Ampang Puteri sebagai lokasi utama, lebih 1,000 peluang pekerjaan dalam pelbagai bidang melibatkan kakitangan perubatan dan sokongan ditawarkan kepada umum sepanjang karnival ini berlangsung.

Luar dari kebiasaan, KPJ Healthcare mengadakan karnival kerjaya pada waktu malam serta menggabungkan elemen professional dan elemen hiburan yang lebih santai untuk komuniti yang hadir.

Pelbagai aktiviti bakal menanti termasuklah cabutan bertuah dengan hadiah bernilai lebih RM40,000, pemeriksaan kesihatan asas percuma dan jualan aneka juadah di trak makanan yang pastinya bakal menambahkan kemeriahan karnival tersebut.

KPJ Night Career Fair yang disokong oleh F8Buzz sebagai rakan media strategik merupakan satu pendekatan inovatif bagi menarik bakat terbaik sambil menangani isu kekurangan pekerja dalam sektor penyedia penjagaan kesihatan negara.

Terbuka kepada semua rakyat Malaysia yang berminat dengan sektor kesihatan, karnival ini juga memberi ruang kepada mereka yang berpotensi untuk meneroka pelbagai peluang pekerjaan dan memahami laluan kerjaya yang ditawarkan.

Calon pekerja yang hadir ke karvival tersebut juga dapat berhubung secara terus dengan pegawai KPJ yang bertugas untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang budaya KPJ Healthcare, memahami faedah yang ditawarkan dan mengenalpasti komitmen Syarikat terhadap pembangunan pekerja.

Lebih menarik lagi, sesi temu duga akan dikendalikan secara ‘on-the-spot’, sekaligus memberikan peluang segera untuk menyertai keluarga KPJ Healthcare.

Untuk maklumat lanjut mengenai Karnival Kerjaya Malam KPJ dan senarai pekerjaan yang ditawarkan secara terperinci, sila layari www.kpjhealth.com.my atau laman Facebook KPJ Healthcare Berhad, Instagram @kpjhealthcareberhadofficial dan TikTok @kpjhealthcareberhad untuk maklumat lanjut.

Ditulis oleh Cema Cempaka

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Amir Hasan Beralih Arah

Noryn Aziz Tak Peduli Kata Orang, Sudah Ada Lamaran Projek Baharu