in , ,

Robert De Niro Timang Anak Ketujuh Di Usia 79 Tahun

Aktor terkenal Hollywood, Robert De Niro membuat pendedahan mengejutkan ramai apabila memberitahu dia baru sahaja menyambut kelahiran anak ketujuhnya di usia 79 tahun.

Robert membuat pendedahan itu sewaktu diwawancara oleh ET Canada. Penemuramah itu bertanya tentang enam orang anaknya, Namun Robert lantas membetulkan bahawa dia kini punya tujuh orang anak.

“Tujuh sebenarnya. Saya baru sahaja menyambut kelahiran bayi terbaru,” kata aktor yang tekrenal dengan filem Godfather ini di dalam wawancara itu.

Namun dia tidak mendedahkan butiran lebih lanjut mengenai anak terbarunya itu dan siapa pasangan terbarunya.

Anak sulung Robert iaitu Drena kini berusia 51 tahun, manakala anak keduanya, Raphael berusia 46 tahun. Selepas bercerai, Robert memiliki sepasang anak kembar bersama bekas teman wanitanya iaitu Julian dan Aaron yang kini berusia 27 tahun. Kemudian Robert memiliki dua lagi anak bersama Grace Hightower iaitu Elliott, 24, dan Helen, 11.

Berita mengenai Robert yang baru mendapat cahaya mata baru ini telah membuatkan ramai netizen kagum. Di usia yang sepatutnya dia bermain dengan cicit, dia berjaya mendapatkan zuriat terbaru. Tahniah!

Ditulis oleh Miki Mukarami

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Anwar Ibrahim Ucap Selamat Datang Kepada Coldplay Sempena Konsert Sulung Mereka Di Malaysia

Persiapan Perkahwinan Sudah Siap 100 Peratus, Syafiq Kyle Tonton Ceramah Ustaz Di Youtube Sebagai Persiapan Bergelar Suami