in ,

Kolaborasi Epik Diskoria & Sheila Majid Hadirkan Magis Jun Ini.

Duo DJ Indonesia Diskoria bersedia untuk berkongsi pentas dengan ratu jazz Malaysia Datuk Sheila Majid pada konsert ‘A Time Travel Diskoria with Special Guest Sheila Majid’ di Zepp Kuala Lumpur pada 14 Jun.

Diskoria, yang terdiri dari Merdi Simanjuntak dan Fadli Aat, mengungkapkan kegembiraan mereka atas kolaborasi ini dan bertekad untuk memberikan pertunjukan yang menarik bagi peminat mereka di Malaysia.

“Kami selalu mengharapkan kolaborasi ini dan sangat bersyukur atas kesempatan ini, terutama karena lagu Sheila ‘Sinaran’ sangat populer di Indonesia.


“…ketika diberitahu bahwa kami akan tampil bersamanya, rasanya seperti mimpi yang menjadi kenyataan,” ujar Merdi Simanjuntak dalam sidang media baru-baru ini.

Diskoria menyatakan mereka tidak pernah bosan untuk mengadakan konsert di Kuala Lumpur kerana sambutan hangat dari peminat di Malaysia. “Konsert pada Jun ini adalah konsert ketiga kami di Malaysia, tetapi kali pertama berkolaborasi dengan artis lokal. Kami sangat teruja untuk kembali ke Kuala Lumpur,” kata mereka.

Ditubuhkan pada tahun 2015, Diskoria dikenali dengan gaya unik mereka dalam musik tarian. Diskoria popular dengan lagu-lagu seperti ‘Badai Telah Berlalu’, ‘Balada Insan Muda’, ‘Pelangi Cinta’, dan ‘Serenata Jiwa Lara’.

Tiket-tiket bermula dari RM165 boleg mula dibeli di www.myticket.asia hari ini.

Ditulis oleh Aina Azman

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Suria FM Rangkul Anugerah Asia-Pacific Broadcasting+ 2024

Salam Baitullah Musim Ke-16 Kembali di Masjid Putra, Putrajaya.