in ,

Ruffedge Tampilkan Lah Ahmad Dan Zeppo Youngterz Di Konsert 19 Ogos Ini

Selepas kejayaan Ruffera ‘That Moment In Time’ yang diadakan di The Theatre Mediacorp di Singapura, kini giliran Kuala lumpur pula.

Kumpulan vokalis R&B, Ruffedge bakal mengadakan konsert Ruffera ‘That Moment In Time’ live in Kuala Lumpur ini pada 19 Ogos 2023 bertempat di Mega Star Arena. 

Menurut Penerbit Eksekutif YOLO Malaysia Haniff Hamzah, Ruffedge membuat sedikit kelainan dari konsert di Singapura dengan membawa Lah Ahmad dan Zeppo Youngsterz sebagai penampilan khas.

“Dengan memberi sedikit kelainan bagi konsert di Kuala Lumpur, kami bawakan khas persembahan daripada penyanyi R&B terkenal, Lah Ahmad sebagai penyanyi undangan khas pada malam bersejarah itu.”

Disamping itu, kami juga membawa bakat baru dalam industri seni ZEPPO YOUNGSTERZ yang baru sahaja menjadi juara dalam pertandingan tarian BODY ROCK USA di Amerika Syarikat baru2 ini,” kata Haniff.

Selain keserasian bekerjasama, Lah juga terlibat dalam single Ruffedge yang akan dikeluarkan menerusi album terbaru Ruffedge bakal dilancarkan nanti.

“Pemilihan Lah Ahmad sebagai artis undangan khas pada malam konsert nanti adalah disebabkan kami mempunyai keserasian dalam persembahan.

Kami juga bakal mengeluarkan lagu single bersama Lah yang akan dimuatkan didalam album terbaru RUFFEDGE yang bakal dipasarkan tidak lama lagi” kata Sein.

Selain Lah dan Zeppo, Ruffedge juga menampilkan kumpulan vokalis R&B baru iaitu Distorted dan mengekalkan DJ Uno sebagai artis undangan tetap bagi Ruffera ‘That Moment In Time’ Live In Concert.

Tiket konsert boleh didapati di laman web yoloasia.com dengan harga seperti berikut: RM168 (Free Standing), RM 238 (Standard Seats), RM268 (Dance Zone), RM288 (Premium Seating), RM328 (Ruff Zone) dan RM3,888 (Premium+ Seating/6 pax).

Ditulis oleh Cema Cempaka

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

GIPHY App Key not set. Please check settings

[V] Tidak Sempat Tahu Usia Kandungan, Raja Syahiran dan Uyaina Arshad Belum Ada Rezeki Anak Kedua

Sekitar Majlis Pelancaran Khas Anugerah Telenovela 9 (FOTO)