in ,

Suria FM Sambut Tahun Baru Di IOI City Mall

Bagi menyambut tahun baru yang bakal tiba, Suria FM akan mengadakan sambutan ambang Tahun Baru 2023 pada Sabtu ini, 31 Disember 2022 bertempat di IOI City Mall Putrajaya.

Pengurus Besar Suria FM, Roslinda Abd Majid atau DJ Lin berkata Suria FM dan IOI City Mall Putrajaya mengambil inisiatif mengadakan sambutan tahun baru setelah hampir 2 tahun tidak diadakan berikutan pandemik yang melanda.

“Suria FM dan IOI City Mall Putrajaya mengambil inisiatif mengadakan sambutan ini sebagai penutup tirai bagi tahun 2022 sekaligus menjadi simbol bagi menyambut kedatangan tahun baru,” kata DJ Lin.

Sambutan ambang tahun baru Suria FM akan bermula seawal jam 6 petang dan terdapat pelbagai aktiviti menarik yang akan berlangsung sepanjang sambutan tersebut seperti trak makanan, persembahan magik, pertunjukan bunga api dan hadiah menarik untuk dimenangi oleh para pengunjung.

Bukan itu sahaja, pengunjung juga berpeluang untuk mendapatkan barangan ekslusif Suria FM yang dijual dengan harga promosi seperti lanyard, t-shirt, pelekat kereta dan jersey edisi terhad sempena ulang tahun Suria ke-15.

Suria FM juga menyediakan konsert menampilkan persembahan istimewa daripada barisan artis popular Malaysia yang akan menghiburkan para pengunjung seperti Ziana Zain, Amir Masdi, Floor 88 dan ramai lagi serta kemunculan penyampai Suria FM iaitu Shuib, Sharifah Shahirah (Rara) dan Suraya selaku pengacara konsert malam tersebut.

Ditulis oleh Cema Cempaka

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Oktavia Manrose Selamat Melahirkan Bayi Perempuan Selepas 11 Tahun

Awesome TV Tutup Tirai 2022 Dengan Meraih Anugerah ‘Best In Consumer Satisfaction’