in

Raikan Hari Natal Bersama Suria KLCC, Ganjaran Hampir RM1 Juta Menanti Pengunjung

Sempena Hari Natal yang bakal berkunjung tidak lagi, Suria KLCC menyediakan pelbagai aktiviti dan hadiah menarik khas buat pengunjung dan pembeli.

Sambutan Hari Krismas Suria KLCC bakal diadakan di Centre Court pada 25 Disember 2022 dengan kehadiran Santa dan buniannya. Terdapat aktiviti seperti Santa dan bunian mengedarkan hadiah kepada para pengunjung serta disediakan sebuah menara jam yang akan berbunyi setiap jam diiringi melodi perayaan.

Aktiviti “Naughty or Nice” juga dianjurkan dimana 100 pembeli setiap hari boleh mendaftarkan diri di skrin interaktif dan berpeluang memenangi hadiah kejutan.

Hari perayaan tidak lengkap tanpa ucapan. Bagi mereka yang ingin membuat ucapan untuk yang tersayang sempena Hari Natal, ucapan anda boleh dihantar menerusi kad ucapan Krismas Suria KLCC.

Bengkel Santa Workshop Alive disediakan untuk pengunjung cilik dimana terdapat aktiviti mewarna watak-watak sinonim dengan Hari Natal. Lebih menarik lagi, hasil mewarna mereka akan ditayankan di skrin layar.

Apa makna Hari Natal jika tiada kehadiran Santa? Para pengunjung boleh bersua muka dengan Santa Klaus di hujung minggu dan lollipop percuma akan diberikan kepada kanak-kanak yang hadir.

Untuk mereka yang suka berfoto, jangan lepaskan peluang untuk bergambar dengan latar belakang berkonsepkan Krismas yang terletak di sekitar Ramlee Mall, Ampang Mall dan Park Mall kerana kiosk foto, cetakkan foto dan e-foto disediakan secara percuma.

Pokok Krismas setinggi 100 kaki menghiasi ruangan The Esplanade dihiasi dengan pelbagai hadiah dibawahnya memberi peluang buat para pengunjung untuk bergambar yang pastinya cantik untuk dimuat naik di laman sosial.

Ganjaran menanti para pengunjung sepanjang 25 November 2022 sehingga 18 Disember 2022 ini dimana pembelian RM1,500 ke atas melalui dua resit di kedai terpilih dapat menerima e-baucar Suria KLCC. Manakala pembelian RM 3,000 ke atas melalui dua resit di kedai terpilih dapat menerima seutas gelang tangan Pandora bernilai RM600.

Jangan lepaskan peluang meraikan Hari Natal yang indah dan menangi ganjaran lumayan di Suria KLCC.

Ditulis oleh Cema Cempaka

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Pesta Kopi Kembali, Pulau Pinang Jadi Sasaran

Cinta Bertaut Semula, Fuad Rahman dan Tom Kini Pasangan Kekasih