Wednesday • 22 September 2021

Terkini

Bayi Lesung Pipit Aiman, Zahirah Belum Didedahkan Namanya

Jika Dato Sri Siti Nurhaliza bakal menimang cahaya mata keduanya pada bulan April depan, pasangan selebriti romantis, Aiman Hakim Ridza, 31,  dan Zahirah MacWilson, 26,  mendahului senarai artis pertama pada tahun 2021 ini menerima cahaya mata sulong, seorang bayi lelaki yang dilahirkan di Hospital Jundaloop, Perth, Australia.

Bayi yang lahir seawal 5 Januari kira-kira jam 2.26 petang itu sehingga ini belum didedahkan namanya walaupun wajah pertamanya menghiasi laman instagram kedua ibu bapanya dengan menampakkan sisi pipi kiri berlesung pipit sahaja, iaitu pada hari keempat kelahirannya, 8 Januari 2020.

Dengan mendapat lebih 8,000 komen tahniah daripada 2.9 juta pengikut Zahirah dan lebih 2,000 pula dari pengikut Aiman Hakim berjumlah 1.4 juta, antara selebriti yang memberi ucapan termasuk Mira Filzah, Hannah Delisha, Sharnaaz Ahmad, Janna Nick, Lisa Surihani, Azira Shafinaz, Fizo Omar dan ramai lagi.

Gambar keduanya kemudian dimuat naik mereka pada 17 Januari 2021 lalu apabila bayi comel tersebut diapit kedua ibu dan bapanya waima Zahirah mengucapkan Selamat Hari Jadi kepada Aiman dengan kapsyen ‘a cuddle sandwich, Happy Birthday Daddy! We love You’ ( Pelukan sandwic, Selamat Hari Lahir Daddy, Kami Sayang Awak’)

Sudah pasti anak yang dilahirkan merupakan hadiah terbaik buat Aiman daripada isteri tercinta malah turut membahagiakan ibu Zahirah, Maslinda Yusof, 46, yang dikurniakan cucu pertamanya dan bergelar ‘Oma’.

Zahirah bersama ibunya ketika hamil yang diambil pada bulan Novermber tahun lalu.

Malah dengan hashtag yang ditulis #wearegoingtospoilyou tentu sekali membawa maksud  dia akan menjadi cucu kesayangan yang akan diberikan segala kasih sayang dan perhatian oleh semua kaum keluarga MacWilson.

Zahirah dan Aiman mendirikan mahligai bahagia pada 20 Februari 2020 dan mengambil keputusan untuk terbang ke Perth pada Oktober tahun lalu bagi melahirkan bayi sulongnya di sana di samping ibu tercinta, Maslinda.

Sekarang ini kita tunggu pula pengumuman nama bayi kesayangan pasangan selebriti ini ya sebab sehingga laporan ini ditulis belum ada gambar terbaharu daripada pasangan ini!

Tahniah Aiman, Zahirah!.

TINGGALKAN KOMEN

Sila masukkan komen anda!
Masukkan nama anda di sini

Latest Posts

Video Terkini

Sentiasa bersama F8Buzz

Dapatkan artikel berita, inspirasi, gaya hidup & hiburan terkini, terus ke email anda. DAFTAR SEKARANG!