in ,

VIT’S Sumbang RM50,000 Kepada Persatuan Karyawan di Konsert Amal.

Persatuan Karyawan Malaysia, yang mewakili penggiat seni tempatan, telah mengadakan majlis makan malam amal untuk mengumpul dana bagi tabung persatuan.

Acara ini berjaya mengumpul lebih dari RM100,000 untuk membantu lebih 100 ahli persatuan yang memerlukan, kata Presiden Dato’ Freddie Fernandez.

VIT’S, jenama mee segera Malaysia sejak 1975, turut menyumbang RM50,000 kepada persatuan ini. Pengarah Eksekutif VIT’S, En YT Lai, menyatakan komitmen mereka untuk menyokong golongan seni dan memperkenalkan produk kolaborasi dengan Datuk Khadijah Ibrahim, iaitu Ramen Asam Laksa Ibu.

Dengan setiap pembelian produk ini, RM1 akan didermakan kepada Persatuan Karyawan.

Produk Ramen Asam Laksa Ibu dilancarkan oleh Yang di-Pertua Melaka, Tun Seri Setia (Dr.) Haji Mohd Ali bin Mohd Rustam, bersama Encik YT Lai dan Datuk Khadijah Ibrahim di Konsert Malam Amal.

Konsert yang berlangsung dari jam 8 malam ini menampilkan penyanyi legenda seperti Datuk Khadijah Ibrahim, Datuk Awie, Dato’ Ramli Sarip, dan Rahimah Rahim, menghiburkan lebih dari seribu penonton.

Produk terbaru ini juga boleh didapati melalui TikTok Shop vits_official. Maklumat lanjut boleh didapati di www.vitsnoodles.com.

Ditulis oleh Aina Azman

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Kronologi Kes Pembunuhan Zayn Rayyan.

4 Naik Taraf Mewah untuk Meraikan Hari Bapa dengan Cycle & Carriage.