in ,

Nadia Annuar Tanggal Hijab Di Hari Lahir Yang ke 39, Netizen Sudah Duga Dari Awal Sejak …

Pengacara jelita, Nadia Annuar telah membuat keputusan untuk tidak lagi memakai hijab sempena dengan sambutan hari lahirnya yang ke 39.

Nadia yang merupakan anak kepada usahawan terkenal, Kak Ton ini telah memuat naik fotonya yang tidak lagi berhijab di Instagram.

“Alhamdulillah, meningkat lagi usia. Apa yang kita fikir boleh jadi kekuatan kita bileh juga bertuka rmenjadi kelemahan. Saya telah melalui macam-macam perkara beberapa tahun kebelakangan ini.

Saya perlu mengambil keputusan sama ada yang baik mahupun yang buruk. Saya harap Allah akam terus memberikan saya kekuatan untuk menjalani kehidupan dengan cara yang Dia kehendaki untuk saya,” tulisnya.

Sementara itu di bahagian komen ramai netizen yang meluahkan rasa kecewa terhadap tindakan Nadia.

Ada di antara mereka yang sudah dapat menduga bahawa Nadia akan mengambil keputusan untuk menanggalkan hijabnya berikutan sbeelum ini dia sering memakan tudung dengan menampakkan sebahagian daripada rambutnya.

Apa-apa pun F8Buzz mendoakan agar Nadia Annuar akan sentiasa diberikan hidayah Allah dan diberikan kekuatan untuk berhijab semula satu hari nanti.

Ditulis oleh Miki Mukarami

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Shila Amzah Dan Ubai Bertunang

Nyanyian Terlalu Banyak ‘Flat’, Meer Nash Tersingkir Dari Pentas BIG STAGE 2023