in ,

Suria FM Tawarkan RM30,000 bagi Pemenang Peraduan ‘Selit Duit Suria’

Stesen radio persendirian bahasa Melayu, Suria FM menawarkan tawaran hebat kepada para peminat mengenai peluang untuk memenangi sebahagian daripada wang tunai RM30,000 menerusi peraduan ‘Selit Duit Suria’.

Pendengar Suria FM hanya perlu mencari sekeping sampul yang diletakkan secara rawak di beberapa lokasi berbeza sekitar Lembah Klang selama satu jam sahaja.

Langkah seterusnya membolehkan para pendengar Suria FM mendapat wang tunai sebanyak RM100 dengan syarat perlu berjumpa dahulu dengan Suria Wheels di lokasi yang disediakan. 

Namun begitu, jika tiada pendengar menemui sampul terbabit, ia akan diselitkan di lokasi yang berbeza dan wang tunai yang ditawarkan bakal digandakan.

Dalam pada itu, para pendengar juga perlu fokus untuk mendapatkan klu bagi setiap lokasi dan segala info tambahan di segmen Morning-Moening Suria, Gaya Suria, Muzik Top Suria, Suria Petang, Suria Cinta serta di laman sosial Suria Malaysia. 

Lebih menarik lagi, para pemenang juga berpeluang untuk memenangi hadiah istimewa di waktu bonus dengan hanya menyebut kata laluan kepada Suria Wheels yang dikongsikan di Instagram Suria FM bagi melayakkan diri ke pusingan tersebut.

Untuk info lanjut mengenai peraduan Selit Duit Suria, anda boleh layari laman web Suria, suria.my dan laman sosial Suria Malaysia, Instagram: suriamalaysia l Facebook: @SuriaMalaysia l TikTok: @suriamalaysia l Youtube: SuriaTV l Twitter: @suria_malaysia


Ditulis oleh Dhia Kz

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Hadiahkan Peminat Album ‘Persona’, Yonnyboii Pandai Bahagi Masa Antara Isteri dan Anak

Suami kepada Noniswara, Bapa Mentua MK K-Clique menghembuskan nafas terakhir