Sunday, October 27, 2019

Penafian

F8Buzz Media tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat di dalam laman web ini. F8Buzz Media juga tidak bertanggungjawab terhadap penyalahgunaan nama, jenama atau alamat F8Buzz  bagi sebarang kegunaan peribadi, perniagaan dan lain-lain. Sila ambil perhatian bahawa alamat rasmi e-mel F8Buzz adalah diakhiri dengan @f8buzz.com.

Anda juga boleh mengesahkan identiti kakitangan F8Buzz melalui alamat e-mel: gerila@f8buzz.com sebelum meneruskan transaksi maklumat.

Hakcipta

©2016-2019 F8Buzz Media

Hakcipta portal F8Buzz  dan kandungannya yang termasuk maklumat, teks, imej, grafik, fail suara, fail video dan susunannya serta bahan-bahannya ialah kepunyaan F8Buzz Media. Tiada mana-mana bahagian portal ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersil atau lain-lain tujuan dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada F8Buzz Media.

Artikel, Foto & Video Dengan Kredit

Hakcipta bagi artikel, foto, video atau sebagainya yang dikredit adalah hakcipta empunya bahan. Pautan mungkin diberi. Bagi pemilik hakcipta yang merasakan bahan mereka telah disalahgunakan oleh pihak F8Buzz, sila maklumkan pada kami di hello@f8buzz.com. Pihak kami akan segera memadam dan merektifikasi kesilapan tersebut.

Dasar Privasi

Privasi Anda

Halaman ini menerangkan dasar privasi yang merangkumi penggunaan dan perlindungan maklumat yang dikemukakan oleh pengunjung. Sekiranya anda membuat transaksi atau menghantar e-mel yang mengandungi maklumat peribadi, maklumat ini TIDAK akan dikongsi dengan mana-mana pihak ketiga.

Maklumat Yang Dikumpul

Tiada maklumat peribadi akan dikumpul semasa anda melayari portal ini kecuali maklumat yang dikemukakan oleh anda melalui e-mel.

Apa yang akan Berlaku jika Saya Membuat Pautan kepada Laman Web yang Lain?

Portal ini mempunyai pautan ke laman web lain. Dasar privasi ini hanya terpakai untuk portal ini sahaja. Perlu diingatkan bahawa laman web yang terdapat dalam pautan mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan pengunjung dinasihatkan supaya meneliti dan memahami dasar privasi bagi setiap laman web yang dilayari.

Pindaan Dasar

Sekiranya dasar privasi ini dipinda, pindaan akan dikemas kini di halaman ini. Dengan sering melayari halaman ini, anda akan dikemas kini dengan maklumat yang dikumpul, cara ia digunakan dan dalam keadaan tertentu, bagaimana maklumat dikongsi bersama pihak yang lain.