Prime ProGIGuard baru-baru ini berkongsi keputusan hasil saintifik dan klinikal menyokong penggunaan Saccharomyces Cerevisiae CNCM I-3856 dalam bantuan simptom perut seperti rasa sakit dan ketidakselesaan.

Secara ringkasnya, probiotik berasaskan yis amat baik untuk masalah usus tidak terurus.

Dari Kiri: Canmy Ang, Pengarah Urusan Taiping Poly (M) Sdn Bhd, Maria Tunku Sabri, Teo Tze Seng, Pengurus Produk Cambert (M) Sdn Bhd, S.L. Ho, Pengurus Besar Cambert (M) Sdn Bhd, Profesor Pierre Desreumaux, International Gastroenterological Expert, Isadora Chai, Chef Selebriti, pemilik Antara & Bistro à Table. foto. YeeLinda

Terima kasih kepada Profesor Pierre Desreumaux , pakar gastroenterologi antarabangsa yang berpangkalan di Perancis, orang ramai dan pihak media telah dimaklumkan mengenai Sindrom Irritable Bowel, atau IBS.

Maria Tunku Sabri turut hadir menceritakan pengalamannya yang sering sakit perut dengan masalah pencernaan. Maria telah menggunakan Prime ProGIGuard lebih dari 3 minggu dan mendapatinya memberikan kelegaan segera.

Sesuai untuk mereka berusia 3 tahun ke atas, ProGIGuard boleh diambil bersama ubat ubatan lain dan boleh didapati di farmasi terkemuka seluruh negara.

Like kami di Facebook • Follow kami di Twitter • Follow kami di Instagram

Tinggalkan Pendapat Anda Untuk Semua Dengari