Pelancong yang tiba untuk pesta seks empat hari dengan seks tanpa henti dan minuman keras mungkin mendapat kejutan bila mereka mendarat.

Percutian ini ditawarkan oleh sebuah syarikat bernama Good Girls Company, yang mengiklankan perjalanan antara 24 dan 27 November di sebuah pulau misteri di Caribbean.

Seorang “bintang pop British yang berprofil tinggi” adalah di antara pelancong yang menempah perjalanan ke pulau tropika di mana para tetamu mendapat layanan 16 gadis sekaligus, dedah penganjur.

Penyanyi misteri, yang mempunyai “banyak hits nombor satu”, membayar £3,100 untuk tiket ke pesta seks selama empat hari di mana 60 pelacur kelas tinggi akan berada untuk “seks tanpa had”.

Tetapi pihak berkuasa Colombia kini bersumpah untuk mengusir mereka yang mendarat di negara Amerika Selatan untuk percutian tersebut.

Mereka sebelum ini berkata pihak penganjur boleh ditangkap selepas menjanjikan ‘percutian pulau seks’.

Datuk Bandar tempatan yang marah, Sergio Londono, telah menjanjikan para pegawai tidak akan membenarkan pengalaman “tidak senonoh” untuk diteruskan.

Beliau berkata di Twitter: “Tidak boleh diterima bahawa mereka mahu menjual negara kami sebagai destinasi seksual. Itu bukan pelancongan yang kami ingin dikenali dengan.”

Menteri Dalam Negeri Colombia, Fernando Niño, juga telah berpendapat serupa, mengatakan cuti pelancongan seks memerlukan kebenaran rasmi – dan ini tidak akan diberikan.

Beliau berkata: “Ini tidak sejajar dengan dasar-dasar yang menentang kesalahan seksual, penderaan seksual, pornografi dan sebab itu kami tidak akan memberikan kebenaran itu.”

Seorang paderi setempat di Cartenega, pekan di utara Colombia di mana percutian tersebut dianjurkan, mengadu terus kepada Paus tentang perbuatan tidak bermoral tersebut.

Penganjur menegaskan bahawa percutian itu masih akan diteruskan dan telah mendedahkan butiran mengenai apa yang boleh diharapkan oleh para tetamu.

Peserta yang membayar £1,140 untuk pakej emas akan di tempatkan di sebuah vila besar dengan “pemandangan indah”. Ia juga akan dilengkapi dengan katil bersaiz besar, TV dan penghawa dingin, bersama-sama dengan tambahan X-Rated.

The Good Girls Company mendakwa di laman webnya: “Jika anda ingin berasa seperti seorang raja, ini adalah pilihan terbaik anda, nikmati perjalanan eksklusif terbaik untuk tiga, anda dan dua perempuan, sebagai teman wanita yang anda cintai, yang pertama dalam perkhidmatan, perhatian dan peristiwa.

“Orang yang membayar untuk perjalanan akan mendapat dua gadis selama 24 jam untuk “memenuhi setiap keperluan mereka”, dakwa syarikat itu.

Subscribe untuk lebih banyak video http://www.youtube.com/f8buzz

Like kami di Facebook http://www.facebook.com/f8buzz
Follow kami di Twitter http://twitter.com/f8buzz
Follow kami di Instagram http://instagram.com/f8buzz

TINGGALKAN MAKLUM BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini